Az egyesületről

Aktív tavasz a sport jegyében: 11. Országfutás és IV. INTERSPORT Tisza-Tavi Jótékonysági Félmaraton

Kezdőlap > Eseménynaptár > Aktív tavasz a sport jegyében: 11. Országfutás és IV. INTERSPORT Tisza-Tavi Jótékonysági Félmaraton

Idén tavasszal két futó megmozdulásban is részt vesz egyesületünk.

Az első ilyen megmozdulás a 11. Országfutás rendezvénye, melyre 2020. március 13-22 között lehet nevezni tetszőleges hely és táv megjelölésével.

Bárki futhat vagy gyalogolhat nemre, korra, testsúlyra való tekintet nélkül, az ország bármely pontján, hiszen a cél az, hogy különösebb anyagi ráfordítás nélkül, mindenki a saját tempójában, a lakóhelyén, vagy ahol éppen tartózkodik a nap folyamán MOZDULJON meg. Csak vállalj egy szakaszt, bárhol ahol éppen leszel ebben az időszakban – lehet ez akár külföldön is -, amit bármikor a lefutsz vagy legyalogolsz. Regisztrálni itt tudsz majd.

Jó hír, hogy a regisztráció mellett adományozni is tudsz 20+20 forintot kilométerenként (vagy amennyit szeretnél) ,melynek egy része egyesületünkhöz érkezik, ezzel is támogatva működésünket. Ne lepődj meg, az adományokat a Mozdulj Érte Egyesület gyűjti, onnan kerül a gyűjtés végén hozzánk. Adományozok!

 

Mivel a sport fontos számunkra, részt vállalunk egy másik, hasonló futáson, amely viszont már Sarudhoz köthető: 2020. június 06-án, szombaton kerül megrendezésre a  IV. INTERSPORT TISZA-TAVI JÓTÉKONYSÁGI FÉLMARATON , ahol bármely számban rajthoz állsz, a Bízz Vakon Egyesületet is támogatod!

A verseny történetben először 10 fős céges csapatok is nevezhetnek egy speciális ÖSSZEFUTÓ CSOMAGGAL, melynek lényege, hogy a csapatok egy tagja egy külön ÖSSZEFUTÓ futamban indul egy vak/ látássérült sportolóval egy 1 km- es távon, s a csapat minden tagja támogató áron vehet részt távtól függetlenül a versenyben.

Nevezni itt tudtok majd.

Bővebb információ az esemény Facebook oldalán is elérhető: https://www.facebook.com/events/617434895657460/

 

Gyertek, fussunk együtt, mozduljunk együtt!