Az egyesületről

Arany Bot 2019

Kezdőlap > Eseménynaptár > Arany Bot 2019

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a 2019-es évben is olyan fantasztikus jelölteket neveztetek meg az Arany Bot Díjra, mint a Bodor Tibor Kulturális Egyesület, a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány, Suhanj! Alapítván és az OTP, csak hogy egy párat említsünk. Természetesen minden jelöltnek minden kategóriában magasan kijár a tisztelet, hogy ilyen odaadóan viseltetnek a látássérültek iránt.

A Láthatatlan Kiállítás különtermében az ajánlásaitoknak köszönhetően 2019 októberében ismét kiosztottuk a díjakat az öt tagú zsűri és a közönségszavazatok alapján. Nagyra értékeljük a közreműködését minden jelölőnek és résztvevőnek, díjazottnak, hiszen ezzel az aktivitással tudjuk életben tartani az egymásra figyelést, a segítségnyújtást!

A díjátadó során külön kiemelnénk Vincze Lilla művésznő és Helle Maximilian fantasztikus zenei előadását, illetve további köszönet illeti Hajnal János színművészt is, aki a díjátadó házigazdájának szerepét töltötte be.

Nézzétek meg a jelölteket és a nyerteseket is a https://aranybot.hu/hirek/arany-bot-nyertesek-2019/ oldalunkon és ha kedvet kaptatok, 2020 -ban ne felejtsétek majd megosztani velünk a TI jelöltjeiteket.

Lehet 2020-ban pont a TI jelöltetek fogja elvinni a lassan ikonikusnak váló bronz szobrocskát!