Az egyesületről

Arany Bot Díj 2018

Kezdőlap > Eseménynaptár > Arany Bot Díj 2018

Október 15-én este, a Fehér Bot Napján, a látássérültek nemzetközi világnapján adtuk át az első Arany Bot Díjat négy kategóriában. A díjjal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy felismerjük, vak és látássérült társainknak akár egy apró gesztus is lehet hatalmas segítség. A zsűriben a Buláke és a Lions Club képviselői, Scherer Péter színművész és Sipos Péter zenei előadó is helyet foglaltak.

Egészen májustól augusztus végéig országosan vártuk az ajánlásokat, olyan cégeket, civil szervezeteket és magánszemélyeket lehetett jelölni, akik az utóbbi időben valamilyen módon hozzájárultak a látássérültek életkörülményeinek javításához.

A díjátadót a Premier Kultcaféban rendeztük meg, háziasszonya Kelemen Henrietta modell, televíziós műsorvezető volt, és fellépett Krizbai Teca, látássérült énekesnő is.

A Díjak mindegyike kiváló helyre került: minden magányszemély, civil szervezet és vállalat valós értékeket képvisel és ténylegesen segíti a látássérültek életét. A nyertesek listáját és képeket a rendezvényről erre a  linkre kattintva érhettek el.  oldalon érhettek el.

Nagy örömmel jelentettük be, hogy a díj átadásával egy olyan hagyományt igyekszünk teremteni, amely méltó elismerése lehet a látássérülteket segítő magánszemélyek, civil szervezetek és vállalatok önzetlen munkájának.